Foreningen Eksotiske Pattedyr

Gå til indhold

Hoved menu

Årets ture

For medlemmer

Tag på tur med din foreningen

Deltag i en eller flere af året ture med foreningen.
Foreningstur til Tropikariet
Adresse: Hävertgatan 21, 254 42 Helsingborg, Sverige
Mødested: P-plads P2 ved havnen. Adresse: Søndre Strandvej 8, 3000 Helsingør

Dato og tid: lørdag den 26 Maj  kl. 10.00

Tropikariet ligger i Helsingborg, ikke lang fra havnen.  Vi er ikke afhængige af vejret, da alt er indendørs. Det er delt op i forskellige afdelinger. Hvor man kan se lidt af hvert, både regnskov, akvarium og savanne m.m. Der har end del forskellige dyrearter. Af pattedyr skulle der bl.a. være katta lemur, surikater, flere arter silkeaber, flyvende hunde , sugar glidere. Desuden forskellige fugle, krybdyr og fisk.  Vi har ikke selv været der før, men er blevet anbefalet stedet.
Vi mødes ved P-pladsen ved havnen. Her fylder vi bilerne op, hvis vi vælger at tage bilen med over. Det er ikke helt besluttet endnu. Vi ser hvad der er stemning for. Vi kan også gå om bord, og så tage bus eller taxa. Mere info når vi ved hvor mange der skal med.
Angående evt. spisning, så ser vi også hvad der er stemning for. Lidt let mad kan købes på stedet. Tropikariet åbner kl. 11.00
Pris: Billet til Tropikariet koster 130 Skr. Bil (5 personer) med færge koster 891 Dkr. for en retur billet. Hvis vi går om bord, så koster det 69 Dkr. for en retur billet. Taxa koster måske 200-300 Dkr. Gætter vi på. Tilmelding til en fra bestyrelsen, ægtefælder , børn og lign. er velkomne. Samkørsel kan arrangeres. Vi glæder os til at tage på tur sammen, til dette spændende sted.


Temadag om fodring af pattedyr med Michael O. Jørgensen afholdes i september i Kold College i Odense. Mere info senere.


Evt. kan du tilmelde dig nyhedmail her. Det er ikke en direkte tilmelding, men du vil få sidste nyt om vores ture.
Giv besked til en fra bestyrelsen hvis du kommer, så vi ved du kommer.
Tag gerne venner/familie med.
Vel mødt.
 
 
Søg på aber.dk